Ποιοί Είμαστε

Προφίλ

H Elvida Foods είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με ιστορία 20 χρόνων.

Είναι η εταιρεία η οποία κάτω από την επωνυμία Ελληνικός Γύρος Α.Ε. έθεσε τις βάσεις για τη βιομηχανική παραγωγή γύρου σε εθνικό επίπεδο και που όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας του προϊόντος, ως προς τη γεύση και την ποιότητα.

Είναι η εταιρεία που εκπαίδευσε κι επέβαλλε στη σχετική αγορά, τη διακίνηση του γύρου σε κατεψυγμένη μορφή για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

 

Οι συσκευασίες που χρησιμοποιήσαμε, οι μέθοδοι παραγωγής στην επεξεργασία των κρεάτων και στο στήσιμο του γύρου, αυτόματες διατάξεις ανάρτησης, ζύγισης επί της θέσης παραγωγής, όλα εφαρμόστηκαν από εμάς για πρώτη φορά και σήμερα αποτελούν τον standard τρόπο παραγωγής από όλες σχεδόν τις βιομηχανίες του κλάδου που αναπτύχθηκαν μετά από εμάς και φυσικά το ηλεκτρονικό σύστημα ιχνηλασιμότητας που αναπτύξαμε μόνοι μας το 2004 πριν ακόμα υπάρξουν αυτά τα συστήματα διαθέσιμα στην αγορά.

Στην Elvida Foods είμαστε υπερήφανοι που η παραγωγή όλων μας των προϊόντων γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO22000:2018 και ISO14001 καθώς και των διεθνών πιστοποιήσεων IFS & BRC.

Επιπλέον, το εργοστάσιό μας έχει προταθεί και χρησιμοποιηθεί από το ΥΠ.ΑΝ. για έλεγχο της εταιρείας μας και των Ελληνικών Κρατικών Υπηρεσιών, από τις Ευρωπαϊκές Αρχές ελέγχου Τροφίμων (EFSA) και την Καναδική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων

Σήμερα παρόλο που πλέον οι επιλογές των πελατών μας έχουν γίνει πιο σύνθετες συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις

  • Παράγοντας καλύτερα, ποιοτικότερα και πιο καινοτόμα προϊόντα και προτάσεις γευμάτων,
  • Βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών μας και
  • Προσφέροντας απίθανη γεύση κι απόλαυση στους καταναλωτές

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Να αποτελούμε σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό όσο αφορά το ποιοτικό, ασφαλές και γευστικό τρόφιμο.
Είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες μας, οι οποίες καθοδηγούν τις δραστηριότητες μας από την έναρξη της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εξελισσόμαστε διαρκώς μέσα από την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων ιδεών και τεχνολογιών που βελτιώνουν τα προϊόντα μας και προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ενεργούμε με απόλυτη κοινωνική υπευθυνότητα και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που αφορούν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούμαστε

ΗΘΙΚΗ & ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Επιβραβεύουμε την εντιμότητα την ηθική και τη διαφάνεια σε ότι κάνουμε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικά, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα τα οποία να δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία.

This site is registered on wpml.org as a development site.