Πολιτική Διατήρησης Βιογραφικού Σημειώματος

Πολιτική για την διατήρηση βιογραφικού σημειώματος

Ισχύει από 29/09/2023

Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ» που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής και επί της οδού Γονατά Στ. 40, Τ.Κ.121 33, είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την «ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ» και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα διατηρήσουμε στο αρχείο μας τα δεδομένα που μας αποστείλατε για την ανεύρεση εργασίας (βιογραφικό σημείωμα).

Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι η αξιολόγηση των υποψήφιων εργαζομένων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή του νέου προσωπικού σε πιθανή αναζήτηση.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για δώδεκα (12) μήνες. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην «Επιχείρηση».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της «ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ».

This site is registered on wpml.org as a development site.