Στην ελvida, δεν σταματάμε ποτέ να εξερευνούμε, να μαθαίνουμε και να εξελίσσουμε την τέχνη του κρέατος.

Πρόσφατα, μέλη της ομάδας μας από τα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής συμμετείχαν στο BBQ Masterclass της Weber Grill Hellas, όπου, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Γιώργου Τσούλη, εμβαθύναμε στη φιλοσοφία του σωστού ψησίματος, δοκιμάσαμε ιδιαίτερες κοπές και ανακαλύψαμε νέες γευστικές εμπειρίες.

Μαγειρέψαμε, δοκιμάσαμε, ανταλλάξαμε γνώσεις και, πάνω απ’ όλα, απολαύσαμε κάθε στιγμή αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Για εμάς, το κρέας δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι κουλτούρα, τεχνογνωσία και αγάπη για την αυθεντική γεύση.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Weber Grill Hellas και τον Γιώργο Τσούλη για τη φιλοξενία, τη μεταδοτικότητα και τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση γύρω από τη φωτιά!