
Στην ελvida, δεν σταματάμε ποτέ να εξερευνούμε, να μαθαίνουμε και να εξελίσσουμε την τέχνη του κρέατος.
Πρόσφατα, μέλη της ομάδας μας από τα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής συμμετείχαν στο BBQ Masterclass της Weber Grill Hellas, όπου, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Γιώργου Τσούλη, εμβαθύναμε στη φιλοσοφία του σωστού ψησίματος, δοκιμάσαμε ιδιαίτερες κοπές και ανακαλύψαμε νέες γευστικές εμπειρίες.
Μαγειρέψαμε, δοκιμάσαμε, ανταλλάξαμε γνώσεις και, πάνω απ’ όλα, απολαύσαμε κάθε στιγμή αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Για εμάς, το κρέας δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι κουλτούρα, τεχνογνωσία και αγάπη για την αυθεντική γεύση.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Weber Grill Hellas και τον Γιώργο Τσούλη για τη φιλοξενία, τη μεταδοτικότητα και τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση γύρω από τη φωτιά!
Πρόσφατα posts
- Οκτώβριος 2025: NEW Angus Smash Balls Devesa!
- Οκτώβριος 2025: Νέο Devesa Pinchos – 100% Angus Beef
- Οκτώβριος 2025: Η ελvida Foods στην Anuga 2025
- Οκτώβριος 2025: Περήφανοι για τα brands μας και τις συνεργασίες που μας ξεχωρίζουν
- Σεπτέμβριος 2025: Στηρίζουμε τους Έλληνες αθλητές
- Σεπτέμβριος 2025: Συμμετοχή στο 5th International Treasury Summit
- Απρίλιος 2025: Η ελvida στο ”Unboxing the Future of FMCG’s”!
- Μάρτιος 2025: Δυναμικό event για το μέλλον της εταιρείας μας!
- Μάρτιος 2025: Κοπή Πίτας- Μαζί Φτιάχνουμε το Αύριο!
- Φεβρουάριος 2025: Η ελvida στην Gulfood 2025 στο Dubai!
