
Στην ελvida, δεν σταματάμε ποτέ να εξερευνούμε, να μαθαίνουμε και να εξελίσσουμε την τέχνη του κρέατος.
Πρόσφατα, μέλη της ομάδας μας από τα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Ποιοτικού Ελέγχου και Παραγωγής συμμετείχαν στο BBQ Masterclass της Weber Grill Hellas, όπου, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Γιώργου Τσούλη, εμβαθύναμε στη φιλοσοφία του σωστού ψησίματος, δοκιμάσαμε ιδιαίτερες κοπές και ανακαλύψαμε νέες γευστικές εμπειρίες.
Μαγειρέψαμε, δοκιμάσαμε, ανταλλάξαμε γνώσεις και, πάνω απ’ όλα, απολαύσαμε κάθε στιγμή αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Για εμάς, το κρέας δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι κουλτούρα, τεχνογνωσία και αγάπη για την αυθεντική γεύση.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Weber Grill Hellas και τον Γιώργο Τσούλη για τη φιλοξενία, τη μεταδοτικότητα και τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση γύρω από τη φωτιά!
Πρόσφατα posts
- Απρίλιος 2025: Η ελvida στο ”Unboxing the Future of FMCG’s”!
- Μάρτιος 2025: Δυναμικό event για το μέλλον της εταιρείας μας!
- Μάρτιος 2025: Κοπή Πίτας- Μαζί Φτιάχνουμε το Αύριο!
- Φεβρουάριος 2025: Η ελvida στην Gulfood 2025 στο Dubai!
- Φεβρουάριος 2025: Η ελvida στο Customer Service Excellence!
- Φεβρουάριος 2025: FLAG Awards 2025!
- Ιανουάριος 2025: Όταν η γνώση συναντά το πάθος για το κρέας!
- Ιανουάριος 2025: Η elvida στις Ημέρες Καριέρας της ΔΥΠΑ!
- Ιανουάριος 2025: Συμμετοχή της ελvida στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου!
- Δεκέμβριος 2024: Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στην ελvida!