ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΔΤ PLMA - ΙΟΥΝΙΟΣ 2024

H Elvida Foods στην Διεθνής έκθεση PLMA “World of Private Label”.

Η Elvida Foods, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Διεθνή έκθεση PLMA που διεξήχθη στο Άμστερνταμ, στις 28-29 Μαΐου, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως.

Η Εlvida Foods, με τη νέα της ομάδα εξαγωγών και με πολύ φρέσκια και δυναμική εικόνα, παρουσίασε την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει, όπως Γύρο, Σουβλάκια, Κρεατοσκευάσματα ψημένα, στοχευμένα πίσω από τις ανάγκες του Retail και της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Επιπλέον, ήρθε σε επαφή με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες παγκοσμίως και εντυπωσίασε με την καινοτομία και τις  προϊοντικές προτάσεις της.

Να σημειωθεί ότι η Elvida Foods, παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, με τις εξαγωγές της να αποτελούν το 25% του ετήσιου τζίρου της, ενώ έχει ήδη παρουσία στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, όπως στις αλυσίδες ALDI και ASDA.

ΔΤ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Φτιάχνουμε το Αύριο Μαζί με τους Ανθρώπους μας

Η καινούργια Διοικητική Ομάδα ανανεώνει την εταιρική κουλτούρα του οργανισμού

Διανύοντας περίοδο ανάπτυξης και μετασχηματισμού, η Elvida Foods παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη εταιρική κουλτούρα της που τοποθετεί τους ανθρώπους της στο επίκεντρο αυτής. Η παρουσίαση της ανανεωμένης εταιρικής κουλτούρας καθώς και των στρατηγικών πρωτοβουλιών του οργανισμού έλαβε χώρα στην ετήσια κοπή της πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πρωτότυπα διαμορφωμένο χώρο του προαυλίου του εργοστασίου της εταιρείας και το σύνθημα “ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ” αποτέλεσε το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν – για πρώτη φορά – και οι 200 εργαζόμενοι της Elvida. Παλιοί και νέοι συνάδελφοι γιόρτασαν μαζί, ενημερώθηκαν για τα σχέδια και τους στόχους της εταιρείας, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να δικτυωθούν, να διασκεδάσουν με μουσική και μια σειρά δραστηριοτήτων, και φυσικά να απολαύσουν φαγητό από τις σειρές προϊόντων της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία στα παλαιά μέλη της ομάδας, τα οποία συμπλήρωσαν 10, 15 και 20 χρόνια εργασίας, αναγνωρίζοντας έτσι την μακρόχρονη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Η Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods, κα. Γιάννα Καραμήτσα, η οποία από τον Απρίλιο του 2023 ηγείται της προσπάθειας της εταιρείας για μετασχηματισμό και περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην αγορά, ανέφερε σχετικά: “H εκδήλωση αυτή θέλουμε να σηματοδοτήσει την ανανεωμένη μας εταιρική κουλτούρα που στο επίκεντρό της έχει τους ανθρώπους μας. Επιλέξαμε ο τόπος της εκδήλωσης να είναι ο χώρος που εργαζόμαστε στην καθημερινότητά μας, ώστε, όσο γίνεται, να μη λείπει κανείς από εμάς.  Έχοντας λοιπόν συγκεντρωθεί για πρώτη φορά όλοι μαζί, εδώ, στο προαύλιο της εταιρείας μας, είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που το πάθος και η δέσμευσή σας, συνεχίζουν να μας εμπνέουν καθημερινά.

 

ΔΤ DEVESA – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023
Πέντε μετάλλια για την Azul Natural Beef και τη μάρκα
στον Διεθνή Διαγωνισμό Βόειου Κρέατος 2023  (World Steak Challenge)

& μια ακόμα μεγάλη διάκριση ως το «καλύτερο Steak της Νότιας Αμερικής»

Γιορτάζουμε την τελειότητα του Κρέατός μας!

Με απέραντο ενθουσιασμό, εμείς στην Elvida, μοιραζόμαστε τα εξαιρετικά νέα της νίκης της Azul Natural Beef με το brand της Devesa, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βόειου Κρέατος. το οποίο εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.

Η Azul Natural Beef με το brand Devesa κέρδισε  5 μετάλλια γευσιγνωσίας:

  • 3 χρυσά μετάλλια και
  • 2 ασημένια μετάλλια

στις κατηγορίες «ribeye» και «striploin» Grain Fed βόειου κρέατος.

Αυτή η νίκη σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας μας σε αυτόν τον διεθνή αναγνωρισμένο διαγωνισμό!

Επίσης, τη βραδιά της βράβευσης, απέκτησε μια ακόμα μεγάλη διάκριση ως το «Καλύτερο Steak της Νότιας Αμερικής»  (South Americas Best Steak“)

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Βόειου Κρέατος είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός όπου διεξάγεται κάθε χρόνο και στον οποίο οι κοπές βοοειδών κρεάτων περνάνε από εξονυχιστική αξιολόγηση. O διαγωνισμός διεξήχθη στο Amsterdam 13-14 Σεπτεμβρίου 2023 και οι νικητές ανακοινώθηκαν στις 29 του ίδιου μήνα. Στις 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής όπου και τα Devesa κατέκτησαν και την επιπλέον διάκριση.

Αυτή η πρόκριση επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων Devesa, αλλά και την πολύ σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλης της ομάδας στην Azul Natural Beef, που κατάφεραν να διακριθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

ΔΤ MEAT AWARDS 2023 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Με 1 Platinum και 4 Xρυσά βραβεύτηκε η προσήλωση στη καινοτομία και στη ποιότητα

 Οι σημαντικές διακρίσεις για την Elvida Foods συνεχίστηκαν για συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνοντας τις σωστές βάσεις που έχει θέσει η εταιρία, τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά. Πιο αναλυτικά, η Elvida Foods απέσπασε:

  • τρία (3) Χρυσά στις κατηγορίες ‘Κατεψυγμένο Προϊόν’, ‘Έτοιμη Λύση Προϊόντος Κρέατος’, ‘Επιχείρηση Παραγωγής Παρασκευασμάτων Κρέατος’,
  • δύο (2) βραβεία (Χρυσό & Platinum) για την Εξαγωγική της δραστηριότητα και
  • ένα (1) βραβείο ως ‘Meat Company of the year’.

Μία ελληνική εταιρεία, με ιστορία άνω των 20 ετών και από τις μεγαλύτερες πλέον εταιρείες παραγωγής προϊόντων κρέατος. Επίσης, τα τελευταία χρόνια η Elvida Foods είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand Devesa στην Ελληνική αγορά. Η καινοτομία, η ικανοποίηση του πελάτη, η κοινωνική ευθύνη, η ηθική ακεραιότητα, η προσήλωση στην ποιότητα είναι αξίες που καθοδηγούν τις δραστηριότητες της  από την έναρξη της λειτουργίας της, μέχρι και σήμερα.

Με αφορμή τη σχετική βράβευση ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Πάνος Αδαμαντιάδης δήλωσε: «Τα βραβεία αυτά, αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη, ενισχύοντας την ηγετική θέση μας στην αγορά. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας ωστόσο αποτελεί τον πυρήνα της αποψινής επιτυχίας, αφού επενδύουμε όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη και στην εκπαίδευση αυτών, δίνοντας τα εργαλεία που χρειάζονται.».

 

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών ανήλθε το 2022 σε € 35εκ έναντι € 26εκ. το 2021, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 31,27%! Η Εταιρεία στην διάρκεια του 2022 απασχόλησε 195 άτομα έναντι 179 άτομα το  2021 αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας!

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ανάπτυξη παίζει η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, αφού η εταιρεία έχει πλέον παρουσία σε πάνω από 15 χώρες ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο κατά 32%.

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ SALES IN ACTION – ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Στις 11 Ιουλίου η BOUSSIAS events παρουσίασε για έβδομη συνεχή χρονιά το συνέδριο των καλών πρακτικών των πωλήσεων στο Novotel Athenes, ύπο την αίγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, με τίτλο Reshaping sales to drive growth in exceptional times.

 

Στο συνέδριο συμμετείχε ως ομιλητής ο Πάνος Αδαμαντιάδης, Εμπορικός Διευθυντής της Elvida Foods, όπου παρουσίασε το έργο της «Ανάπτυξης και δημιουργίας νέας αγοράς στο Retail»

O κ. Αδαμαντιάδης αναφέρθηκε στην παρουσίασή του στην συναρπαστική πρόκληση στη νέα αγορά κρέατος Angus στο χώρο των super market, και την δημιουργία και προώθηση μιας εκλεκτής γκάμας προϊόντων Devesa με εξαιρετική ποιότητα και γεύση που ικανοποιούν τις προτιμήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Στο συνέδριο ωστόσο συμμετείχε και η Γιάννα Καραμήτσα, Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods, σε πάνελ συζήτησης με θέμα Career Path in Sales – Η διαδρομή προς την κορυφή,
το οποίο συντόνιζε η Λήδα Δεληγιάννη, Self Service Magazine and Events Coordinator, BOUSSIAS και συμμετείχαν πρώην Εμπορικοί Διευθυντές που τώρα κατέχουν αναβαθμισμένους ρόλους Γενικής Διεύθυνσης, ο Αντώνης Ποταμίτης Πρόεδρος ΙΠΕ, Ιδρυτής WEST GROUP και ο Χριστόφορος Σταμουλακάτος Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Όμιλος Σαράντη.

ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ELVIDA FOODS – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Στις 3/04 καλωσορίσαμε στην οικογένεια της Elvida Foods δύο νέα μέλη που θα ηγηθούν της προσπάθειας της εταιρείας να μετασχηματιστεί, να μπορέσει να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην αγορά και να ανταποκριθεί στο φιλόδοξο αναπτυξιακό της σχέδιο.

Συγκεκριμένα:

Η Γιάννα Καραμήτσα ανέλαβε το ρόλο της General Manager.

Η Γιάννα έρχεται στην εταιρεία μας από την Edenred Ελλάδος, όπου κατείχε το ρόλο της Sales Director. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών κι έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικούς ρόλους στις Πωλήσεις και σε άλλους πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Frigoglass. 

Ο Πάνος Αδαμαντιάδης ανέλαβε το ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο Πάνος έχει πολυετή εμπειρία σε εμπορικούς και διευθυντικούς ρόλους στον κλάδο των τροφίμων, με τελευταίο του αυτό του Head of Organized Trade, Retail & HoReCa, στην Alfa Pastry. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, Λογιστικής και Marketing και είναι μέλος στο ΔΣ του Ινστιτούτου Πωλήσεων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ – TUTTO FOOD 2023, ΜΙΛΑΝΟ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Η Elvida Foods συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην έκθεση TUTTO FOOD 2023 η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-11 Μαίου 2023 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η έκθεση TUTTO FOOD είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών της Ευρώπης. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση προωθήσαμε όλες τις κατηγορίες και τα brands των προϊόντων μας, με έμφαση στην κατηγορία των κρεατοσκευασμάτων Nostimost και των Angus Devesa.

Παράλληλα ήρθαμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας, υπάρχοντες και μελλοντικούς, δώσαμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την εταιρεία μας και μέσω της παρουσίας μας δηλώσαμε στην Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή αγορά τη δυναμική και την μοναδικότητα της Elvida Foods.

Πέντε μετάλλια για την Azul Natural Beef και τη μάρκα

 

στον Διεθνή Διαγωνισμό Βόειου Κρέατος 2023  (World Steak Challenge)

& μια ακόμα μεγάλη διάκριση ως το «καλύτερο Steak της Νότιας Αμερικής»

 

Γιορτάζουμε την τελειότητα του Κρέατός μας!

Με απέραντο ενθουσιασμό, εμείς στην Elvida, μοιραζόμαστε τα εξαιρετικά νέα της νίκης της Azul Natural Beef με το brand της Devesa, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βόειου Κρέατος. το οποίο εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.

Η Azul Natural Beef με το brand Devesa κέρδισε  5 μετάλλια γευσιγνωσίας:  

  • 3 χρυσά μετάλλια και
  • 2 ασημένια μετάλλια

στις κατηγορίες «ribeye» και «striploin» Grain Fed βόειου κρέατος.

 

Αυτή η νίκη σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας μας σε αυτόν τον διεθνή αναγνωρισμένο διαγωνισμό!

Επίσης, τη βραδιά της βράβευσης, απέκτησε μια ακόμα μεγάλη διάκριση ως το «Καλύτερο Steak της Νότιας Αμερικής»  (South Americas Best Steak“)

 

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Βόειου Κρέατος είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός όπου διεξάγεται κάθε χρόνο και στον οποίο οι κοπές βοοειδών κρεάτων περνάνε από εξονυχιστική αξιολόγηση. O διαγωνισμός διεξήχθη στο Amsterdam 13-14 Σεπτεμβρίου 2023 και οι νικητές ανακοινώθηκαν στις 29 του ίδιου μήνα. Στις 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής όπου και τα Devesa κατέκτησαν και την επιπλέον διάκριση.

 Αυτή η πρόκριση επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων Devesa, αλλά και την πολύ σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλης της ομάδας στην Azul Natural Beef, που κατάφεραν να διακριθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.