ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ SALES IN ACTION – ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Στις 11 Ιουλίου η BOUSSIAS events παρουσίασε για έβδομη συνεχή χρονιά το συνέδριο των καλών πρακτικών των πωλήσεων στο Novotel Athenes, ύπο την αίγίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, με τίτλο Reshaping sales to drive growth in exceptional times.

 

Στο συνέδριο συμμετείχε ως ομιλητής ο Πάνος Αδαμαντιάδης, Εμπορικός Διευθυντής της Elvida Foods, όπου παρουσίασε το έργο της «Ανάπτυξης και δημιουργίας νέας αγοράς στο Retail»

O κ. Αδαμαντιάδης αναφέρθηκε στην παρουσίασή του στην συναρπαστική πρόκληση στη νέα αγορά κρέατος Angus στο χώρο των super market, και την δημιουργία και προώθηση μιας εκλεκτής γκάμας προϊόντων Devesa με εξαιρετική ποιότητα και γεύση που ικανοποιούν τις προτιμήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Στο συνέδριο ωστόσο συμμετείχε και η Γιάννα Καραμήτσα, Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods, σε πάνελ συζήτησης με θέμα Career Path in Sales – Η διαδρομή προς την κορυφή,
το οποίο συντόνιζε η Λήδα Δεληγιάννη, Self Service Magazine and Events Coordinator, BOUSSIAS και συμμετείχαν πρώην Εμπορικοί Διευθυντές που τώρα κατέχουν αναβαθμισμένους ρόλους Γενικής Διεύθυνσης, ο Αντώνης Ποταμίτης Πρόεδρος ΙΠΕ, Ιδρυτής WEST GROUP και ο Χριστόφορος Σταμουλακάτος Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Όμιλος Σαράντη.

ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ELVIDA FOODS – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Στις 3/04 καλωσορίσαμε στην οικογένεια της Elvida Foods δύο νέα μέλη που θα ηγηθούν της προσπάθειας της εταιρείας να μετασχηματιστεί, να μπορέσει να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην αγορά και να ανταποκριθεί στο φιλόδοξο αναπτυξιακό της σχέδιο.

Συγκεκριμένα:

Η Γιάννα Καραμήτσα ανέλαβε το ρόλο της General Manager.

Η Γιάννα έρχεται στην εταιρεία μας από την Edenred Ελλάδος, όπου κατείχε το ρόλο της Sales Director. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών κι έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικούς ρόλους στις Πωλήσεις και σε άλλους πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Frigoglass. 

Ο Πάνος Αδαμαντιάδης ανέλαβε το ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο Πάνος έχει πολυετή εμπειρία σε εμπορικούς και διευθυντικούς ρόλους στον κλάδο των τροφίμων, με τελευταίο του αυτό του Head of Organized Trade, Retail & HoReCa, στην Alfa Pastry. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής, Λογιστικής και Marketing και είναι μέλος στο ΔΣ του Ινστιτούτου Πωλήσεων.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ – TUTTO FOOD 2023, ΜΙΛΑΝΟ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Η Elvida Foods συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην έκθεση TUTTO FOOD 2023 η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-11 Μαίου 2023 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Η έκθεση TUTTO FOOD είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών της Ευρώπης. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση προωθήσαμε όλες τις κατηγορίες και τα brands των προϊόντων μας, με έμφαση στην κατηγορία των κρεατοσκευασμάτων Nostimost και των Angus Devesa.

Παράλληλα ήρθαμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας, υπάρχοντες και μελλοντικούς, δώσαμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την εταιρεία μας και μέσω της παρουσίας μας δηλώσαμε στην Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή αγορά τη δυναμική και την μοναδικότητα της Elvida Foods.

This site is registered on wpml.org as a development site.