Οδηγίες Προετοιμασίας για Χοιρινό Burnt Ends
ΒΗΜΑ 1
Το προϊόν αποψύχεται για 24 ώρες στη συντήρηση (0-2ºC) του ψυγείου.
ΒΗΜΑ 2
Μετά την απόψυξη, αναθερμαίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
- Είτε συσκευασμένο (μέσα στη σακούλα) σε ζεστό νερό (80-90ºC) για περίπου 10 λεπτά.
- Είτε χωρίς τη σακούλα σε φούρνο μικροκυμάτων για 6-8 λεπτά.
- Είτε χωρίς τη σακούλα, σκεπασμένο, σε προθερμασμένο οικιακό φούρνο στους 180ºC για 10-12 λεπτά.
Για πιο γευστικό αποτέλεσμα προτείνεται, μετά την αναθέρμανση, το κρέας να διαχωριστεί από τη σάλτσα και να ψηθεί στους 200ºC για 15 λεπτά.
Προσοχή:
- Το προϊόν πρέπει να θερμανθεί επαρκώς για να καταναλωθεί.
- Προϊόν που αποψύχεται δεν επανακαταψύχεται.
Pork Belly Burnt Ends Preparation Instructions
STEP 1
The product must be thawed for 24 hours in the refrigerator (0-2ºC).
STEP 2
After thawing, reheat with one of the below options:
- Packed as it is, place it in hot water (80-90ºC) for approximately 10 minutes.
- Remove its bag and place it in a microwave for 6-8 minutes.
- Remove its bag, cover it, and place it in a preheated oven at 180ºC for 10-12 minutes.
For a more delicious result, it is strongly recommended, after reheating the product, to separate the meat from the sauce and leave it for an additional 15 minutes at 200ºC.
Attention:
- The product must be heated sufficiently before consumption.
- Do not refreeze after defrosting.