Οδηγίες Προετοιμασίας για Χοιρινό Burnt Ends / Pork Belly Burnt Ends Preparation Instructions

Οδηγίες Προετοιμασίας για Χοιρινό Burnt Ends

ΒΗΜΑ 1
Το προϊόν αποψύχεται για 24 ώρες στη συντήρηση (0-2ºC) του ψυγείου.

ΒΗΜΑ 2
Μετά την απόψυξη, αναθερμαίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Είτε συσκευασμένο (μέσα στη σακούλα) σε ζεστό νερό (80-90ºC) για περίπου 10 λεπτά.
  • Είτε χωρίς τη σακούλα σε φούρνο μικροκυμάτων για 6-8 λεπτά.
  • Είτε χωρίς τη σακούλα, σκεπασμένο, σε προθερμασμένο οικιακό φούρνο στους 180ºC για 10-12 λεπτά.

Για πιο γευστικό αποτέλεσμα προτείνεται, μετά την αναθέρμανση, το κρέας να διαχωριστεί από τη σάλτσα και να ψηθεί στους 200ºC για 15 λεπτά.

Προσοχή:

  • Το προϊόν πρέπει να θερμανθεί επαρκώς για να καταναλωθεί.
  • Προϊόν που αποψύχεται δεν επανακαταψύχεται.

Pork Belly Burnt Ends Preparation Instructions

STEP 1
The product must be thawed for 24 hours in the refrigerator (0-2ºC).

STEP 2
After thawing, reheat with one of the below options:

  • Packed as it is, place it in hot water (80-90ºC) for approximately 10 minutes.
  • Remove its bag and place it in a microwave for 6-8 minutes.
  • Remove its bag, cover it, and place it in a preheated oven at 180ºC for 10-12 minutes.

For a more delicious result, it is strongly recommended, after reheating the product, to separate the meat from the sauce and leave it for an additional 15 minutes at 200ºC.

Attention:

  • The product must be heated sufficiently before consumption.
  • Do not refreeze after defrosting.