
Γιορτάζουμε την τελειότητα του Κρέατός μας!
Με απέραντο ενθουσιασμό, εμείς στην Elvida, μοιραζόμαστε τα εξαιρετικά νέα της νίκης της Azul Natural Beef με το brand της Devesa, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βόειου Κρέατος. το οποίο εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.
Η Azul Natural Beef με το brand Devesa κέρδισε 5 μετάλλια γευσιγνωσίας:
- 3 χρυσά μετάλλια
- 2 ασημένια μετάλλια
Στις κατηγορίες «ribeye» και «striploin» Grain Fed βόειου κρέατος.
Αυτή η νίκη σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας μας σε αυτόν τον διεθνή αναγνωρισμένο διαγωνισμό!
Επίσης, τη βραδιά της βράβευσης, απέκτησε μια ακόμα μεγάλη διάκριση ως το «Καλύτερο Steak της Νότιας Αμερικής» (“South America’s Best Steak“)
Ο Διεθνής Διαγωνισμός Βόειου Κρέατος είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός όπου διεξάγεται κάθε χρόνο και στον οποίο οι κοπές βοοειδών κρεάτων περνάνε από εξονυχιστική αξιολόγηση. O διαγωνισμός διεξήχθη στο Amsterdam 13-14 Σεπτεμβρίου 2023 και οι νικητές ανακοινώθηκαν στις 29 του ίδιου μήνα. Στις 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής όπου και τα Devesa κατέκτησαν και την επιπλέον διάκριση.
Αυτή η πρόκριση επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων Devesa, αλλά και την πολύ σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλης της ομάδας στην Azul Natural Beef, που κατάφεραν να διακριθούν για τέταρτη συνεχόμενη φορά.
Πρόσφατα posts
- October 2024 Elvida at the KIDOT Festival with the New Brand “tou mpampa” (=Dad’s) Line!
- October 2024 elvida participated in the DYPA Career Days!
- October 2024 ελvida’s participation at the Conference of the Association of Meat Processing Industries in Ioannina
- September 2024 ελvida …. run… for a purpose!
- September 2024 New range by ελvida
- Ιούλιος 2024: Νέο Λογότυπο, Νέα Εικόνα για την ελvida foods!
- Ιούνιος 2024: Η ελvida στην Ημερίδα για τον έλεγχο της ποιότητας του μεταποιημένου κρέατος!
- Ιούνιος 2024: “Wellbeing” στο χώρο εργασίας!
- Ιούνιος 2024: H Elvida Foods και η δέσμευση της για σταθερές τιμές προς τους πελάτες της!
- Mάϊος 2024: H ελvida Foods στη Διεθνή έκθεση PLMA “World of Private Label”